Önnek mint kedves vásárlónknak, egy egyedi és titkos ajánlattal készültünk!

Figyelem: Az ajánlat korlátozott ideig érvényes!

 

Így Ön, mint vásárlónk, 2022 Fitness Újdonságát most még kedvezményesebb áron tudja tőlünk megrendelni, mint amennyiért webáruházunkban akciósan kínáljuk.

 

Páratlan eszköz amivel a legjobb fomába tudja hozni szervezetét!

Jelenlegi rohanó világunkban a legnagyobb kincs az időnk. Nem sok mindenkinek az idejébe fér bele a külön konditerembe járás, ahol még a havi bérletet is fizetni kell. Amit nem is biztos, hogy ki is használunk.

Erre a problémára nyújt megoldást a Spinnin Air Bike, ami egy otthoni, kifinomult, kiváló edzőgép amivel karjaink és lábaink egyszerre tudnak egyzésben lenni. 

Okos elrendezésnek köszönhetjük ezt a funkciót. A gép lelke a középen található ventillátor, ehhez vannak rögíztve a pedálok és  a karok. Ezek használatával indul be edzésünk és ezáltal a fejlődésük. Acél szellőzőt használ aminek köszönhetően az ellenállás a pedálozási sebességtől módósul.

 

Arra is van persze lehetőség, hogy a szabályzó panel segítségével bármikor állítani lehessen az ellenálláson és ezáltal az edzés intenzitásán is. A panel mozgatható tehát mindig a éppen nekünk tetsző helyzetben láthatjuk az adatokat. 

A fékszíj rendszer ilyenkor működésbe lép és kiegészíti a légellenállást. Az edzés sokkal változatosabb lesz, valamint mindig új kihívást adhat a vállalkozó szelleműeknek! 

A vezérlőpulton nyomon tudjuk követni nemcsak az eltelt időt hanem az elégetett kalóriák számát, sőt az aktuális és a teljes megtett távolságot is! 

Az ülés kellemesen párnázott ezzel biztosítva a folyamatos kényelmet és stabilitást. Továbbá 7 különböző helyzetbe állítható, aminek hála az egész család is használhatja az erőnlétet kiválóan fejelsztő gépet. 

Tovább fokozza a komfortot hogy a markolatok is kellemes szivacsos anyaggal vannak borítva. 

 

Videók az air bike használatáról, előnyeiről: 

 

 

Paraméterek: 

- Súly: 15,5 kg

- Méret: 88x18,5x59 cm

- Terhelhetőség: 110 kg

- A lendkerék átmérője: 420 mm, kétirányú mozgás

- Az alváz 1,5 mm vastag