Konyhai, Háztartási kiegészítők

A konyhai kiegészítők a megszokott variációk horizontján jócskán túlmutatnak

Késélezőre, edény szárítóra, fűszer őrlőre, darálóra, tojásfehérje/sárgája szétválasztóra vagy éppen vízforralóra van szüksége? Konyhai kiegészítők kategóriánkban könnyedén rátalálhat arra az eszközre, kellékre, ami aktuálisan hiányt mutat gasztro apparátusában. A hagyományosnak tekinthető alternatívákon kívül extra segítőtársakkal is gazdagabbá teheti életét: mit szólna mondjuk egy töltött káposzta készítőhöz? Ha idáig csak irigykedő tekintetekkel figyelte a káposztalevelek között megbúvó mennyei hústöltelék harmóniáját, akkor most a készülék közbenjárásával villámgyorsan megalkothatja saját, világra szóló remekeit. A töltött hamburger húskészítő prés is egy olyan berendezés, ami az egyedi gasztronómiai fogások vitathatatlan előállítójává avanzsálhat - a keze nyoma által. Miért törődne bele a sikertelenségbe és miért ragadna le a múltban, ha némi innováció támogatásával ínycsiklandozóan újszerű bendőbe valókat alkothat?

A konyhában az esetek többségében minden szabad felület és hely érték, mert általában valahogy mindig több az elpakolásra váró holmi, mint a rendelkezésre álló raktér. Éppen ezért kifejezetten praktikus és egyben logikus döntés összecsukható kellékeket: reszelő, tölcsér stb. preferálnia, mivel általuk nem kevés pakolóterületet menekíthet meg, ráadásul az eszközök semmilyen szinten nem szenvednek csorbát, már ami a funkcionalitásuk hasznosságát és hatékonyságát illeti.

A tojásrúd készítő új színt hozhat rántottától túlterhelt reggeleibe, míg a kézi szeletelő gyors megoldásként darabolhatja fel a szendvicsnek szánt kenyeret vagy zsemléket.

 

A konyhai kiegészítők nem csupán praktikumukkal aratnak!

 

A fűszertartó és rendező polc, a konzervek elhelyezésére szolgáló, átlátható, forgatható rendszer vagy a fa lábakkal büszkélkedő, eleganciát sugárzó edényszárító vitathatatlanul praktikus kellékek, viszont különleges, formás, stílusos megjelenésükkel határozottan pozitívan befolyásolhatják konyhai közegük milyenségét, hangulatát. Érdemes élnie az ezekben az apróságokban megbúvó részletekkel, mivel általuk olyan harmóniát teremthet közvetlen környezetében, ami inspirálóan hathat nemcsak a gasztronómiai kalandozásokhoz, hanem a családi, baráti összejövetelekhez, együtt étkezésekhez.

TOVÁBB >>>