FM transmitter

FM transzmitter - kettő az egyben

Az FM transzmitter nem csak zenelejátszóként funkcionál, hiszen a formás, speciális tervezésű készülék hívásfogadásra, valamint hívásindításra is kiválóan alkalmas. Vezetés közben sokszor problémába ütközik elővenni a telefont, amikor hallja, hogy már sokadjára csörög. Ilyenkor meg kell várnia, míg jön egy olyan útszakasz, ami lehetővé teszi, hogy félreálljon, és megejtse a beszélgetést. Viszont, ha olyan pozícióban dolgozik, ahol egy órán belül többször is kereshetik a munkatársai, ráadásul még a családtagjai, barátai is rendszeresen hívják a mobilján, akkor az FM transzmitter a nyerő választás.

FM transmitter bluetooth funkcióval

A működését tekintve az eszköz rendkívül egyszerű, hiszen csak be kell dugni a szivargyújtós csatlakozóba, hogy üzemkész legyen. Mivel a transmitter bluetooth funkcióval rendelkezik, ezért könnyen összecsatlakoztatható bármilyen okostelefonnal. A tökéletes minőségű vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a vonal nem recseg, ropog, a másik fél hangja tisztán hallgató. A beszélgetés egy gombnyomással kihangosítható, így egy kezét sem kell mellőznie vezetés közben, mint, ahogy a mobiltelefon esetében.

Kiváló hanghatás, vonzó külső

Az FM transzmitter tökéletes hanghatással örvendezteti meg a sofőröket, akik igényt tartanak arra, hogy vezetés közben biztonságosan telefonáljanak, illetve hallgassák a kedvenc zenéiket. A megbízható bluetooth technológiának köszönhetően a készülék azonnal fogadja, illetve továbbítja az adatokat, ami nagymértékben hozzájárul a gördülékeny, problémamentes használathoz. Mindezek mellett pedig igazán vonzó külsővel rendelkezik, ami szintén hozzájárul ahhoz, hogy a vezetési élmény tökéletes legyen.

TOVÁBB >>>