Radar detektor

Problémamentes utazás traffipax figyelő rendszerrel

Ha gyakran tesz meg autójával nagyobb távolságokat, és az esetek többségében szigorúan a célállomáson kell lennie a megadott időn belül, akkor nélkülözhetetlen, hogy tempósan vezessen. Ha néhány km/órával meghaladja az előírt sebességet, és épp trafipaxba ütközik, akkor bizony súlyos büntetésekre számíthat. Feltéve persze, ha az autója nincs felszerelve egy nagy hatótávolságú, profi radardetektorral, ami azonnal észleli, ha a rendőrök mérnek útközben.

Radardetektor, ha biztosra akar menni

Bár sok autós van az utakon, akik jeleznek sofőrtársaiknak, ha azt tapasztalják, hogy valamelyik útszakaszon mérés zajlik, ám a jószándékú villogtatás lehet, hogy túl későn történik vagy elmarad, így a jelzésben nem lehet teljes mértékben megbízni. A beépíthető traffipax figyelő viszont kényelmes megoldást nyújt, hogy azonnal észlelhetővé váljon a mérőeszköz. A rendszer rendkívül könnyen kezelhető, néhány gombnyomással beprogramozhatók az adatok, a beállítások pedig automatikusan mentésre kerülnek.

A traffipax figyelőben időben figyelmeztet

A radardetektor 360 fokos szögben képes érzékelni minden álló, illetve mobil mérőműszert, így szükség esetén azonnal le tud lassítani, és el tudja kerülni a borsos összegű bírságokat, amiket gyorshajtás esetén szemrebbenés nélkül kiszabnak a gyanútlan sofőrökre. Ami a hatótávolságot illeti, a rendszer 2500 méteren keresztül tökéletesen át tudja fésülni a terepet, és időben tud jelezni.

Amennyiben a traffipax figyelő mellett teszi le a voksát, akkor többé nem kell a sofőrtársaira hagyatkoznia, akik nem minden esetben villogtatnak. Sok esetben az út szélén elhelyezett mérőműszerek nem láthatók, mert kerítés, bokor, lámpaoszlop mögött vannak elrejtve, a radardetektor figyelmét azonban ezek sem kerülik el.

Kompakt méret, kétféle üzemmód

A kis méretének köszönhetően a készülék oly annyira nem akadályozza a vezetésben, hogy egy idő után szinte észrevehetetlenné válik. Városi, illetve országúti üzemmódba is kapcsolható, így mindig az aktuális út paramétereihez igazítható a rendszer működése.

TOVÁBB >>>