Mások most ezt veszik!

Tanúsítvány

SSL Certificate

Partnereink

Konyhai robotgép


Többfunkciós konyhai robotgépek kedvező áron


-59%
Royalty Line konyhai robotgép (1800W) - fekete
108 790 Ft  44 590 Ft
Nincs raktáron
-56%
Royalty Line konyhai robotgép (1800W) - ezüst
94 090 Ft  41 390 Ft
Nincs raktáron
-70%
Royalty Line konyhai robotgép - 1800W!
137 990 Ft  41 390 Ft
Nincs raktáron
-54%
Royalty Line konyhai robotgép (1400W) - fekete
61 490 Ft  28 290 Ft
Nincs raktáron
-63%
Royalty Line konyhai robotgép, ezüst - 1400W!
73 790 Ft  27 290 Ft
Nincs raktáron
-64%
Royalty Line konyhai robotgép, piros - 1400W!
75 890 Ft  27 290 Ft
Nincs raktáron

A konyhai kisgépek között sok olyan nagyszerű készülék van, amik nagymértékben megkönnyítik a sütéssel, főzéssel kapcsolatban adódó teendőinket.

Többek között közéjük sorolható a megbízható működésre képes konyhai robotgép is, ami remek lehetőséget biztosít a gyors és hatékony munkavégzésre. A használata rendkívül egyszerű és praktikus, az alapfunkcióit tekintve alkalmazható habverésre, tésztadagasztásra, bizonyos modellek pedig a darálásra, a töltésre és a turmixolásra is képesek.

A prémium minőségű alapanyagoknak, és az innovatív technológiának köszönhetően a kínáltunkban szereplő készülékek maximálisan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, és hű társakká válnak a konyhai teendők során.

Adott esetben a turmix csatlakoztatását is egyszerűen meg lehet oldani, így a turmixok, koktélok, levesek elkészítése sem ütközik akadályokba.

Azok a konyhai robotgépek, melyek nagyobb teljesítménnyel, illetve több funkcióval is rendelkeznek, húsdarálásra, kolbásztöltésre is alkalmasak. A többfunkciós konyhai robotgép működtetése rendkívül egyszerű, így kortól függetlenül mindenki kiélvezheti a használata által nyújtott pozitívumokat.

A keverőszárak cseréléséhez is csak néhány mozdulat szükséges, a gyors le-, illetve felcsatolható mechanizmus lehetővé teszi, hogy a dagasztószárat, a keverőlapátot és a habverőt egymást követően is kényelmesen lehessen használni.

Webáruházunkban többféle kialakítású konyhai robotgép is rendelkezésre áll, így gyorsan rátalálhat arra a modellre, amit minden szempontból megfelelőnek talál. A termékoldalon szereplő információk elolvasását követően megtudhatja, hogy az egyes termékek milyen funkciókkal rendelkeznek, és mekkora maximális teljesítményre képesek.

Ezek figyelembevételével érdemes meghoznia a döntését, hiszen mindenki más-más elvárásokat támaszt a beszerzésre kerülő készülékekkel szemben. A konyhai robotgépeket kedvezményes áron kínáljuk, ami azt jelenti, hogy sok pénzt megspórolhat meg magának, amennyiben nálunk bonyolítja le a vásárlást.

Bármelyik konyhai robotgép mellett is dönt, sok esetben megkönnyíti a dolgát a konyhában.