Autós menetrögzítő fedélzeti kamera

HD minőségű autós eseményrögzítők

Autóvezetés közben gyakran szükség lehet arra, hogy rögzítse azokat az eseményeket, ami a szeme előtt, az úton történik. Ha például egy sofőr vagányan kihajt a járműve elé, és emiatt összekoccannak, akkor ott lesz a bizonyíték a kezében, hogy nem Ön hibázott, hanem a másik. A menetrögzítő nélkül sajnos sok esetben nincs lehetősége arra, hogy tisztázza magát, és a rendőröknek helyszíni vizsgálatot kell tartaniuk annak érdekében, hogy el tudják dönteni, ki a felelős a balesetért.

Az autós eseményrögzítő használatáról

Az egyik legfontosabb dolog, amit az autós eseményrögzítőről tudnia kell az az, hogy egyszerűen, gyorsan üzembe tudja helyezni. Nem kell órák hosszat a használati útmutatót tanulmányoznia, és nem kell segítséget sem kérnie ahhoz, hogy autójában a menetrögzítő végül használhatóvá váljon. A kezelése sem igényel előzetes számítástechnikai tudást vagy gyakorlatot, hiszen néhány gomb benyomásával könnyedén elindítható, leállítható, illetve megtekinthető a felvétel.

Automatikus rögzítés, HD minőség

Az autó indításakor a készülék automatikusan elindul, így nem kell tartania attól, hogy véletlenül elfelejteni megnyomni a start gombot. A fedélzeti kamera kiváló minőségben rögzíti az eseményeket, ami lehetővé teszi, hogy a baleset részletei is jól kivehetők legyenek. A menetrögzítő nem csak nappal készít részletgazdag képet, hanem éjszakai is, amikor már nem annyira jók a fényviszonyok. Ehhez csupán be kell állítani az éjszakai üzemmódot.

Idő- és dátumkijelzés, hangrögzítő funkció

Hogy a baleset során történt események bizonyíthatók legyenek, elengedhetetlen, hogy a felvételen a pontos idő és dátum is szerepeljen, ezek az információk nélkül ugyanis semmit sem ér. A kínálatunkban található fedélzeti kamerák esetében ez az alapfunkciók közé tartozik. Igény esetén pedig lehetőség van a hangrögzítés bekapcsolására is, amik megcáfolhatatlanul visszaadják a balesetben résztvevők reakcióit, megnyilvánulásait.

Webáruházunkban többféle kialakítású menetrögzítő is megtalálható, melyek bizonyíthatóvá teszik az ártatlanságát.

TOVÁBB >>>