Mindent OLCSÓN!

Az egész Családnak!

Mindent OLCSÓN!

Az egész Családnak!

Vasaló

Változatos kialakítású, könnyen használható vasalók

TOVÁBB >>>
Nincs raktáron
Karácsonyi Vásár!
Hometronics olajsütő
Hometronics olajsütő
Karácsonyi ár: 11 375 Ft
Lista ár: 23 490 Ft RRP: Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Nincs raktáron
Nincs raktáron
Karácsonyi Vásár!
Royalty Line gőzölős vasaló
Royalty Line gőzölős vasaló
Royalty Line gőzölős vasaló
Royalty Line gőzölős vasaló
Karácsonyi ár: 6 227 Ft
Lista ár: 13 390 Ft RRP: Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Nincs raktáron
Nincs raktáron
Karácsonyi Vásár!
Haeger vasaló
Karácsonyi ár: 4 643 Ft
Lista ár: 15 190 Ft RRP: Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Nincs raktáron

A vasalás is azok közé a tevékenységek közé tartozik, amit muszáj elvégezni, függetlenül attól, hogy van-e kedvünk hozzá vagy nincs.

Szerencsére a professzionális tervezésű vasaló lehetővé teszi, hogy gyors, kényelmes és élvezhető legyen a munka. Webáruházunkban többféle modell is rendelkezésre áll, melyek méretben, kialakításban, illetve mobilitásban is különböznek egymástól. A gőzölős vasaló elképesztően gyorsan, szinte 1-2 perc alatt felmelegszik, amivel rengeteg időt megspórolhat, hiszen nem kell a vasalódeszka fölött várnia, míg végre használhatóvá válik az eszköz. A nagy teljesítmény pedig tökéletes vasalási eredményeket biztosít, ami abban az esetben is igaz, ha kényes anyagú ruhaneműkről van szó.

Az automatikus vezérlésnek köszönhetően könnyedén ki lehet választani a megfelelő gőzmennyiséget, ami szintén hozzájárul ahhoz, hogy a vasalás gyors és eredményes legyen. Az úgy nevezett utazó, függőlegesen is használható modell szintén remek választás, hiszen nem csak otthon, hanem nyaraláskor is hasznos lehet.

A kompakt méretének köszönhetően bárhol könnyedén elfér, és nem csak a tárolása, hanem a szállítása is egyszerű. Felépítését, működését tekintve egyezőséget mutat a hagyományos kialakítású készülékekkel, a különbség csupán annyi, hogy használat közben nem kell rányomni a ruhákra, elég, ha függőlegesen közel tartjuk az anyaghoz.

A közvetlen érintkezés hiánya miatt nem kell tartani attól, hogy a vasalás közben kárt okozunk a ruhaneműkben, hiszen nem áll fent az égés veszélye. A készüléket bátran lehet használni ágyneműk, függönyök, asztalterítők és egyéb kényes anyagból készülő textíliák esetében.

Kínálatunkban a mini vasaló is megtalálható, ami rendkívül praktikus használatot tesz lehetővé, hiszen a kerámia fűtőbetétnek és a teflon kialakítású vasalófelületnek köszönhetően gyorsan eltűnteti azokat a gyűrődéseket, melyekhez a termetesebb készülékekkel nem, vagy csak nagyon nehezen lehet hozzáférni. Termékeink között a hordozható vasalófelület is szerepel, ami egy igazán forradalmi találmány, hiszen rendkívül innovatív módon helyettesíti a vasalódeszkát.

TOVÁBB >>>