Vasaló

Változatos kialakítású, könnyen használható vasalók

TOVÁBB >>>

A vasalás is azok közé a tevékenységek közé tartozik, amit muszáj elvégezni, függetlenül attól, hogy van-e kedvünk hozzá vagy nincs.

Szerencsére a professzionális tervezésű vasaló lehetővé teszi, hogy gyors, kényelmes és élvezhető legyen a munka. Webáruházunkban többféle modell is rendelkezésre áll, melyek méretben, kialakításban, illetve mobilitásban is különböznek egymástól. A gőzölős vasaló elképesztően gyorsan, szinte 1-2 perc alatt felmelegszik, amivel rengeteg időt megspórolhat, hiszen nem kell a vasalódeszka fölött várnia, míg végre használhatóvá válik az eszköz. A nagy teljesítmény pedig tökéletes vasalási eredményeket biztosít, ami abban az esetben is igaz, ha kényes anyagú ruhaneműkről van szó.

Az automatikus vezérlésnek köszönhetően könnyedén ki lehet választani a megfelelő gőzmennyiséget, ami szintén hozzájárul ahhoz, hogy a vasalás gyors és eredményes legyen. Az úgy nevezett utazó, függőlegesen is használható modell szintén remek választás, hiszen nem csak otthon, hanem nyaraláskor is hasznos lehet.

A kompakt méretének köszönhetően bárhol könnyedén elfér, és nem csak a tárolása, hanem a szállítása is egyszerű. Felépítését, működését tekintve egyezőséget mutat a hagyományos kialakítású készülékekkel, a különbség csupán annyi, hogy használat közben nem kell rányomni a ruhákra, elég, ha függőlegesen közel tartjuk az anyaghoz.

A közvetlen érintkezés hiánya miatt nem kell tartani attól, hogy a vasalás közben kárt okozunk a ruhaneműkben, hiszen nem áll fent az égés veszélye. A készüléket bátran lehet használni ágyneműk, függönyök, asztalterítők és egyéb kényes anyagból készülő textíliák esetében.

Kínálatunkban a mini vasaló is megtalálható, ami rendkívül praktikus használatot tesz lehetővé, hiszen a kerámia fűtőbetétnek és a teflon kialakítású vasalófelületnek köszönhetően gyorsan eltűnteti azokat a gyűrődéseket, melyekhez a termetesebb készülékekkel nem, vagy csak nagyon nehezen lehet hozzáférni. Termékeink között a hordozható vasalófelület is szerepel, ami egy igazán forradalmi találmány, hiszen rendkívül innovatív módon helyettesíti a vasalódeszkát.

TOVÁBB >>>