Autóhifi

Távirányítású autórádiók, hogy élmény legyen a vezetés

A monoton utazás közben sokszor jól esik hallgatni egy kis zenét, ami élvezetsebbé teszi a vezetést. Kínálatunkban változatos kialakítású autórádiók állnak rendelkezésére, amik közül könnyedén kiválaszthatja azt a modellt, ami minden szempontból megfelel az elvárásainak.

Okostelefon helyett MP5 autórádió

Tény, hogy az okostelefonok is alkalmasak a zenelejátszásra, ám nem túl szerencsés, ha vezetés közben azzal kell bajlódnia, hogy nyomogassa az érintőkijelzőt. Arról nem is beszélve, hogy az oly népszerű Youtube zenecsatorna rendszeresen hirdetéseket dob a zeneszámok közé. Ha ezeket nem szeretné végighallgatni, akkor át kell léptetnie, miközben az utat sem téveszti szem elől. Ehelyett az MP5 autórádió egy sokkal kényelmesebb megoldást nyújt, hiszen elég egy könnyed mozdulattal benyomni, és máris hallgathatja a kedvenc zeneszámait. Mivel a 87.5-108 MHz közötti FM frekvenciák is elérhetők rajta, így, ha megunja a saját összeállítású tracklistjeit, akkor gond nélkül átválthat a rádióra.

A 2 in autóhifi használatának előnyei

Függetlenül attól, hogy épp milyen célállomásra tart, az autórádiók minden esetben kiváló szolgálatot tesznek. A 2 in autóhifi távvezérlésű rendszerrel működik, ami azt jelenti, hogy bármikor, bárhonnan kezelhető egy távirányító segítségével. AZ USB csatlakozásnak köszönhetően azokat a zenéket is le tudja játszani, amiket korábban összegyűjtött a pendrive-ján. A professzionális kialakítás lehetővé teszi, hogy hosszú időn keresztül kiélvezze az autórádió előnyeit, még akkor is, ha napjában többször, rendszeresen igénybe veszi. A digitális LCD kijelző nem csak praktikus, hanem rendkívül esztétikus is, ami hozzájárul ahhoz, hogy az autója belseje pont úgy nézzen ki, mint ahogy azt megálmodta. A hangszínállító, a némító, a kihangosító, valamint a hangerőszabályozási funkciók mind azt a célt szolgálják, hogy az autórádiók maximálisan megfeleljenek a sofőrök igényeinek.

Webáruházunkban gazdag választékkal, megfizethető árakkal, részletes információkkal és segítőkész ügyfélszolgálati munkatársakkal várjuk, hogy megtalálja azokat az autós kiegészítőket, melyek kényelmesebbé, szórakoztatóbbá teszik a vezetés élményét.

Kulcsszó: fm transzmitter, transmitter bluetooth

FM transzmitterek megbízható bluetooth technológiával

Bizonyára Ön sem szeret órákon keresztül teljes csendben utazni, amikor egyedül ül a kocsiban. Ilyenkor jól esik hallgatni a kedvenc számait vagy a rádió által adott műsorokat, zenéket, amik szórakoztatóbbá, élvezetesebbé teszik a monoton vezetést. Az FM transzmitter használatával könnyedén megoldhatóvá válik, hogy a pendrive-jára mentett zeneszámok azonnal hallgathatóvá váljanak az autórádión.

TOVÁBB >>>