Edény, Kukta, Serpenyő, Tepsi

Erről lemaradtál :-(
Őszi vásár!
1010C bronz
Ár: 32 190 Ft
Lista ár: 73 190 Ft RRP: Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Erről lemaradtál :-(
Erről lemaradtál :-(
Őszi vásár!
13 részes fatál szett
Ár: 8 290 Ft
Lista ár: 20 290 Ft RRP: Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Erről lemaradtál :-(
Erről lemaradtál :-(
Őszi vásár!
Pyramid pan szilikon sütőlap
Ár: 1 990 Ft
Lista ár: 6 190 Ft RRP: Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Erről lemaradtál :-(
Erről lemaradtál :-(
Őszi vásár!
Hajó alakú edényfedő
Hajó alakú edényfedő
Hajó alakú edényfedő
Ár: 1 790 Ft
Lista ár: 5 190 Ft RRP: Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Erről lemaradtál :-(

Edények, serpenyők konyhájára szabott választéka várja

Tapadásmentes serpenyők, praktikus keverőtálak, variálható edények várják a kínálatunkban, többek között természetesen. A kiboríthatatlan edény szülők és gyermekek kedvence, mert a bukfencező modell tényleg mindent magában tart. Az egymástól eltérő paraméterű szettek tapadásmentes, minőségi felületeikkel kiváló közegükkel szolgálják a főzés, sütés ínycsiklandozóan ellenállhatatlan pillanatait. A rozsdamentes acél, a kerámia bevonat előnyeiről napestig lehetne, ódákat zengeni, ahogy az üveg, rozsda és saválló stb. variációk pozitívumairól. Egyedül egyedi igényei határozhatják meg, hogy melyek azok a tulajdonságuk, amik kétségtelenül elsőbbséget élveznek. Ha például a zsírmentes főzés híve, mert úgy véli ezzel a módszerrel tehet a legtöbbet az egészségéért, akkor a kerámia betéttel büszkélkedő variációk minden elvárásának maradéktalanul megfelelhetnek. Azon túl, hogy a kerámia lehetővé teszi a zsiradékok kioktatását: sem a dinszteléshez, sem a pirításhoz, pároláshoz nincsen szükség egy csepp olajra sem, még az ízek is megelevenednek. Az eddig ismertnek vélt fogások teljesen új köntöst nyerhetnek azáltal, hogy nem veszik fel a hozzáadott zsír karakterét, hanem kiteljesíthetik önnön ízjegyeiket.

 

Az edények, serpenyők kezes segítők!

 

A tapadásmentesség megannyi anyag közbenjárásával megoldható, ezáltal olyan főző, sütőfelület érhető el, ahol nem kell odakozmálástól, leragadástól, végérvényes és felszedhetetlen tapadástól tartania. Ez az egyszerű, ám mégis nagyszerű pozitívum rengeteg időt és energiát takaríthat meg önnek a gasztronómiai remekművek készítése során, hiszen a bosszús kapargatásokat végképp elfelejtheti, ahogy az odaégő fogások sercegését sem kell többet hallania.

A különböző méretű edények, serpenyők készletekbe tömörülve is megvásárolhatóak, ami több szempontból is jó hír. Egyrészt egyetlen vásárlás nyomán új eszközökkel ajándékozhatja meg életét és életterét, megannyi méretben és kialakításban. Másrészt anyagilag határozottan jól járhat a szett preferálásával, hiszen ha egyesével válogatná össze az egyes darabokat (ami mondjuk egy 18 részből álló készlet esetén nem kis munka), akkor határozottan sok (amúgy megspórolható) időt, energiát és pénzt kellene feláldoznia, beruházása oltárán.

TOVÁBB >>>