Autós kiegészítők

-58%
Erről lemaradtál :-(
Forradalmi Áron!
H4 izzó
Forradalmi Ár: 4 646 Ft
11 190 Ft
Erről lemaradtál :-(

Az autós kiegészítők új sebességbe váltják kocsija iránti rajongását

Az autós kiegészítők családja megannyi tagot számlál. A népes felhozatal a logóktól kezdve, a nyomkövetőkön át, az akkumulátor töltőkig, a szivargyújtó elosztókig gyakorlatilag minden olyan kisebb-nagyobb eszközt, tárgyat felölel, melyek praktikumukkal és hasznosságukkal maximalizálhatják az utazás és az autóról való gondoskodás élményét. Régóta vágyik arra, hogy a szélvédőjéről kacsintson vissza önre a GPS képe? Nyomkövetőt keres, ami hívásban és SMS-ben egyaránt kommunikál? Belső világítás után áhítozik, ami igazán stílusossá varázsolhatja autóját az éjfekete sötétségben? Logóval szeretné színesíteni és díszesebbé tenni kedvenc járművét? Esetleg háttámasz nélkül nem kíván útnak indulni? Nálunk mindegyik elképzelését valóra válthatja, sőt. A fentieken kívül még megannyi más, praktikus, esztétikus kiegészítővel gazdagíthatja életét és utasterét. Mit szólna mondjuk egy kulcstartós szondához? Így aztán az előző esti borozgatás nyomait könnyedén leellenőrizheti az indulás reggelén - megelőzve a jövőbeni problémákat. A szivargyújtó elosztó talán az egyik legkeresettebb termék, ez persze nem meglepő. Számos eszköz működtethető szivargyújtóról, így aztán egyetlen bemenet nem elegendő. Az akkumulátor töltőt szintén nem érdemes otthon hagynia, mert az okostelefonja csak kellő energiával tudja maradéktalanul kiszolgálni.

A kiegészítők kényelmi funkciót töltenek be, abban az értelemben, hogy pusztán jelenlétükkel és használatukkal komfortosabbá avanzsálhatnak az autós pillanatok. A tiszta látást elősegítő kellékek vagy éppen a szó szerint komfortos utazást támogató termékek nem hiányozhatnak a felszerelései közül. Lehet, hogy első ránézésre nem tűnnek nélkülözhetetlennek, de ha egyszer megtapasztalta az általuk elérhető kényelmet, praktikumot vagy éppen szépséget, akkor garantáltan nem kíván a jövőben a hiányukkal együtt élni és persze utazni.

 

Az autós kiegészítők sokszínű palettával várják!

 

Megannyi eszköz, kellék, számtalan lehetőség, és a komfortosság, kezesség vagy hatékonyság új dimenziói. Ezek fogadják tárt karokkal akkor, ha él a kiegészítők nyújtotta előnyökkel.

TOVÁBB >>>