Elektromos grillsütő

Elektromos grillsütők a kültéri, beltéri sütögetésekhez

TOVÁBB >>>
Erről lemaradtál :-(
Szuper Ár!
Függőleges grill
Függőleges grill
Függőleges grill
Függőleges grill
Függőleges grill
Ár: 17 990 Ft
Lista ár: 39 990 Ft RRP: Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Erről lemaradtál :-(

A grillezés remek kikapcsolódást nyújt a családi, baráti összejövetelek alkalmával, hiszen mi sem élvezetesebb, mint kimenni a kertbe vagy az udvarba, hogy a szeretteinkkel együtt készítsük el azokat az ételeket, melyeket aztán jóízűen elfogyasztunk.

Az elektromos grillsütő rendkívül kényelmes megoldást nyújt a kinti-benti sütögetésre, hiszen a használata során nem kell tartani az olyan kellemetlenségektől, mint például a nagymennyiségű füst, amit azonnal beszív az ember haja, ruhája, vagy pedig az apró parázs darabok, amik kipattogva égető sebet ejthetnek a bőrünkön.

A készülék további előnye, hogy a használatával elkészített ételek nagyon ízletesek, és zsírszegények, hiszen a húsok nem áznak át az olajban.

Mivel a bekapcsolást követően az elektromos grillsütő néhány percen belül máris felmelegszik, ezért nem kell hosszú órákat várni arra, míg végre elkezdődhet az élményteli sütés-főzés.

A professzionális kialakítású fűtőszálaknak köszönhetően nem csak elképesztően gyors a hőmérsékletterjedés, hanem egyenletes is. Bárhova is helyezzük a gondosan előkészített húsokat, azok mindenhol egyformán át fognak sülni.

A rendelkezésre álló termosztát lehetővé teszi, hogy a fűtőszál hőmérsékletét több fokozatba lehessen állítani, így a hőhatás precízen szabályozható. A készülék a maximális biztonság érdekében túlmelegedés elleni védelemmel is el van látva.

Amennyiben az elektromos grillsütő beszerzése mellett teszi le a voksát, akkor nem csak kültéren, hanem beltéren is hódolhat a grillezés örömeinek. A minőségi alapanyagfelhasználás és az innovatív technológia eredményeként létrehozott készülék hosszú éveken keresztül ki tudja szolgálni az igényeit, még abban az esetben is, ha rendszeresen használatba állítja.

A kezelés és a karbantartás is nagyon egyszerű, így rengeteg időt, energiát megspórolhat. Kínálatunkban többféle típusú elektromos grillsütő is megtalálható, így kedve szerint válogathat az asztali, a kontakt, a teflon bevonatú grillsütők, illetve a gyros és a saslik sütők között.

TOVÁBB >>>