Mások most ezt veszik!

Tanúsítvány

SSL Certificate

Olaj nélküli fritőz


Olaj nélküli fritőz az egészségesebb életvitelértA modern olaj nélküli fritőzök forró levegővel működnek. Legyen szó akár diétáról, vagy csak egészségesebben szeretnél étkezni, ez a megfelelő választás a számodra.

Lényegesen olcsóbb a légkeveréses sütőknél.

Még a tradicionális ételek - sült krumpli, rántott hús - is kiváló élvezeti értékkel bírnak. Folyamatosan igyekszünk a megfelelő árukészletet és választékot fenntartani, hogy kedvedre válogathass olaj nélküli fritőzeink közül.

Ezek a gépek egyszerűen kezelhetőek, könnyen tisztíthatóak.

Az elkészült étel ízléses ízletes és a konyhád sem lesz égett olajszagú.

A fritőzöket is rövid időn belül szállítjuk. Ha megérkezett a csomag, bontsd ki és már használhatod is.
Mindegy, hogy milyen méretű a konyhád ezek a gépek a barátaid lesznek. Csak képzeld el ahogy használod: beleteszed az ételt, beállítod a hőmérsékletet, az időt és a többi az ő dolga. Ugye te sem szeretsz ott áldogálni amíg elészül a sültkrumpli.
Akár 500 grammot is megsüthetsz egyszerre anélkül, hogy aggódnál amiatt, hogy esetleg odaég.

Az AIR FRIER, a ROYALTY LINE, vagy a ROYALHOME forró levegős sütők egyaránt megbízhatóak, magas minőségi színvonalat képviselnek.

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül az egészséges életmód, ami sajnálatos módon megköveteli, hogy bizonyos élelmiszereket, melyek eddig alapvetőnek, nélkülözhetetlennek számítottak a konyhában, elhagyjunk vagy pedig egy egészségesebb verzióra cseréljük le őket. Az olaj nélküli fritőz lehetőséget kínál arra, hogy a kedvenc ételeinkről ne kelljen lemondani. A készülék forró levegő felhasználásával működik, aminek nem csak a speciális étrend tekintetében van jelentős szerepe, hanem pénzügyi szempontból is. Az általunk kínált gépek sokkal olcsóbbak a légkeveréses készülékeknél, melyek szinte semmivel se hatékonyabbak. Nem számít, hogy egy pár hónapos, átmeneti jellegű diétáról vagy egy élethosszig tartó étrendváltozásról van-e szó, az olaj nélküli fritőz minden esetben remek szolgálatot tesz a konyhában. Mivel a kezelése, üzembe helyezése nagyon egyszerű, ezért kortól függetlenül minden felnőtt örömére válhat a használata. Ami a karbantartását, tisztítását illeti, nincs szükség idő- és energiaigényes feladatok ellátására, csupán egy kis odafigyelés szükséges ahhoz, hogy a készülék hosszú élettartammal örvendeztesse meg a felhasználókat. Az olaj nélküli fritőz az olyan tradicionális ételek elkészítését is lehetővé teszi, mint például a sült krumpli vagy a rántott hús, de a sort természetesen még hosszasan lehetne folytatni. Az ételek íze, állaga ugyanolyan lesz, mintha hagyományos kialakítású készüléket használtunk volna. A különbség csak annyi, hogy az olaj elhagyásával sokkal egészségesebbé tehetjük az étrendünket, mindamellett, hogy a konyhánk, lakásunk sem lesz égett olaj szagú. A kompakt kialakításának köszönhetően az olaj nélküli fritőz kényelmesen elfér a konyhában a többi eszköz, kisgép mellett. Webáruházunkban kiváló ár-érték arányban vásárolhatja meg a terméket, melynek használata garantáltan előnyére válik a hétköznapokban. A minőségi kialakítás, a hosszú élettartam, és a nagy teljesítmény is biztosítja, hogy a gép használata sok éven keresztül kiszolgálja az Ön és családja igényeit.