Olaj nélküli fritőz

Olaj nélküli fritőz az egészségesebb életvitelért

TOVÁBB >>>

A modern olaj nélküli fritőzök forró levegővel működnek. Legyen szó akár diétáról, vagy csak egészségesebben szeretnél étkezni, ez a megfelelő választás a számodra.

Lényegesen olcsóbb a légkeveréses sütőknél.

Még a tradicionális ételek - sült krumpli, rántott hús - is kiváló élvezeti értékkel bírnak. Folyamatosan igyekszünk a megfelelő árukészletet és választékot fenntartani, hogy kedvedre válogathass olaj nélküli fritőzeink közül.

Ezek a gépek egyszerűen kezelhetőek, könnyen tisztíthatóak.

Az elkészült étel ízléses ízletes és a konyhád sem lesz égett olajszagú.

A fritőzöket is rövid időn belül szállítjuk. Ha megérkezett a csomag, bontsd ki és már használhatod is.
Mindegy, hogy milyen méretű a konyhád ezek a gépek a barátaid lesznek. Csak képzeld el ahogy használod: beleteszed az ételt, beállítod a hőmérsékletet, az időt és a többi az ő dolga. Ugye te sem szeretsz ott áldogálni amíg elészül a sültkrumpli.
Akár 500 grammot is megsüthetsz egyszerre anélkül, hogy aggódnál amiatt, hogy esetleg odaég.

Az AIR FRIER, a ROYALTY LINE, vagy a ROYALHOME forró levegős sütők egyaránt megbízhatóak, magas minőségi színvonalat képviselnek.

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül az egészséges életmód, ami sajnálatos módon megköveteli, hogy bizonyos élelmiszereket, melyek eddig alapvetőnek, nélkülözhetetlennek számítottak a konyhában, elhagyjunk vagy pedig egy egészségesebb verzióra cseréljük le őket. Az olaj nélküli fritőz lehetőséget kínál arra, hogy a kedvenc ételeinkről ne kelljen lemondani. A készülék forró levegő felhasználásával működik, aminek nem csak a speciális étrend tekintetében van jelentős szerepe, hanem pénzügyi szempontból is. Az általunk kínált gépek sokkal olcsóbbak a légkeveréses készülékeknél, melyek szinte semmivel se hatékonyabbak. Nem számít, hogy egy pár hónapos, átmeneti jellegű diétáról vagy egy élethosszig tartó étrendváltozásról van-e szó, az olaj nélküli fritőz minden esetben remek szolgálatot tesz a konyhában. Mivel a kezelése, üzembe helyezése nagyon egyszerű, ezért kortól függetlenül minden felnőtt örömére válhat a használata. Ami a karbantartását, tisztítását illeti, nincs szükség idő- és energiaigényes feladatok ellátására, csupán egy kis odafigyelés szükséges ahhoz, hogy a készülék hosszú élettartammal örvendeztesse meg a felhasználókat. Az olaj nélküli fritőz az olyan tradicionális ételek elkészítését is lehetővé teszi, mint például a sült krumpli vagy a rántott hús, de a sort természetesen még hosszasan lehetne folytatni. Az ételek íze, állaga ugyanolyan lesz, mintha hagyományos kialakítású készüléket használtunk volna. A különbség csak annyi, hogy az olaj elhagyásával sokkal egészségesebbé tehetjük az étrendünket, mindamellett, hogy a konyhánk, lakásunk sem lesz égett olaj szagú. A kompakt kialakításának köszönhetően az olaj nélküli fritőz kényelmesen elfér a konyhában a többi eszköz, kisgép mellett. Webáruházunkban kiváló ár-érték arányban vásárolhatja meg a terméket, melynek használata garantáltan előnyére válik a hétköznapokban. A minőségi kialakítás, a hosszú élettartam, és a nagy teljesítmény is biztosítja, hogy a gép használata sok éven keresztül kiszolgálja az Ön és családja igényeit.

TOVÁBB >>>