Autós porszívó

Az autós porszívó messzire száműzi a porcicákat.

Az autós porszívó praktikus, kompakt, igazi társ, pláne ha szereti környezetében a viszonylagos tisztaságot. Erről a vágyáról járművében sem kell lemondania, ám érthető, ha a kútra járkálást túlságosan energia- és időigényes feladatnak érzi. A helyzet az, hogy a mindennapokban valóban nem mellékes, hogy mivel telik el az értékes szabadideje. Vannak dolgok, amik kivédhetetlenek, szükségesek, de akadnak olyan megoldásra váró kihívások, melyek könnyedén megvalósíthatóak, sőt egyszerűvé varázsolhatóak. Ilyen feladat az autó kiporszívózása. Hogy milyen lehetőségek állnak a rendelkezésére? Egyrészt ott van a hagyományosnak tekinthető, benzinkutas variáció, amikor aprópénz készletét vélhetően jócskán feléli a rendteremtés érdekében. Másrészt ha családi házban él, akkor egy hosszabbító közbenjárásával otthoni porszívójával űzheti ki kocsijából a porcicákat és egyéb szennyeződéseket. Harmadrészt a jolly joker verzió, a mindent visz alternatíva természetesen a mobilizálható, kis méretű és könnyen használható, direkt járműbe szánt porszívó.

Ez az az eszköz, ami a szivargyújtóról üzemeltethető, és ami barátságos paraméterei miatt a legkisebb helyeket sem hagyja érintetlenül. Mivel aprócska, ezért pillanatok alatt beteheti a csomagtartójába, ahol nem foglal sok helyet, de ahonnan bármikor előrántható.

Ha nem egyszer kellett nedves szennyeződésekkel szembenéznie például kiömlő kávé, tea vagy üdítő, akkor tudja mennyire bosszantó ez a szituáció, különösen, ha akkor aktuálisan nincsen ideje a legközelebbi tisztítóhoz elrohanni. De mit szólna ahhoz, hogyha elegendő lenne csak a csomagtartójáig szaladni? Ugyanis léteznek olyan kialakítású típusok, amik egyaránt támogatják a száraz, és a nedves tisztítást. Mindezt a szivargyújtótól kölcsönkért energiával. Csak egyedi elvárásaitól függ, hogy végül melyik modellre szavaz.

 

Az autós porszívó újraértelmezi a kocsitakarítás fogalmát!

 

A kicsi méretű, hosszú kábellel rendelkező eszköz azon túl, hogy váratlanul is jó szolgálatot tehet, egy-egy lepottyanó sárdarab vagy éppen morzsa eltüntetése során, egészen új dimenzióba repíti a takarítás perceit. A feladat ugyanis kihívásból élvezetes ténykedéssé avanzsálhat, köszönhetően a berendezés kezes jellemzőinek.

TOVÁBB >>>