TERMÉKEK

Mások most ezt veszik!

Tanúsítvány

SSL Certificate

Partnereink

Kések, Késkészletek

Fő kategória >Konyha, Háztartás >Kések, Késkészletek

prev
12
next

-66%
-62%
Kitchen King 6 részes késkészlet
14 490 Ft  5 490 Ft
Nincs raktáron
-50%
-55%
5+1 részes Royalty Line kés (króm/karbon)
8 690 Ft  3 890 Ft
Nincs raktáron
-52%
Chopper Chef 3 részes késkészlet
7 090 Ft  3 390 Ft
Nincs raktáron
-69%
5+1 részes Royalty Line kés (Pizza/króm/karbon)
9 690 Ft  2 990 Ft
Nincs raktáron
-64%
Royalty Line 3+1 késkészlet (RL-4COPA)
8 390 Ft  2 990 Ft
Nincs raktáron
-64%
Royalty line 3+1 r. késkészlet (RL-3MWD)
6 990 Ft  2 490 Ft
Nincs raktáron

prev
12
next

A kések, késkészletek pengeélen táncolnak

Szakácsoknak szánt kés: acél pengével, könnyű és ergonomikus markolattal? Profi késkészlet pengeéles tagokkal? Nálunk bármelyiket megtalálhatja, függetlenül attól, hogy háziasszonyként, professzionális szakemberként vagy hobbi gasztronómia rajongóként kíván vagdalkozni - na nem a mindennapokban, pusztán a vágódeszkákon. Nem mindegy, hogy milyen körülmények között vághatja fel a zöldségeket, gyümölcsöket, húsokat. Rengeteg időt és energiát takaríthat meg azzal, ha olyan megbízhatóan éles késekre bízza a munka garmadát, melyek biztosan nem hagyják cserben, s mégsem veszélyeztetik ujjai épségét. A megfelelő markolat kialakítással ugyanis megelőzhetőek a rossz fogásból, véletlen megcsúszásokból következő, véres balesetek. Mivel a szeletelés nem gyerekjáték, ezért a biztonságos feltételek megteremtése nem elérendő cél, hanem meglévő alap, amire aztán a későbbiekben támaszkodhat.

Az állvánnyal rendelkező szettek tárolása roppantul egyszerű, nem utolsó sorban praktikus és persze esztétikus. Könnyedén leemelheti azt a modellt, amire éppen aktuálisan szüksége van: az eltérő élvastagságú, élhosszúságú variánsok különböző feladatok elvégzésére teremtettek, és specializálódtak. A tárolás ilyen módon átláthatóan megvalósítható, ráadásul a rendszer stílusos megjelenésének hála kifejezetten szemrevaló kiegészítőjévé avanzsálhat konyhájának. Így ötvözheti egy alapvetően hasznosságáról híres termék a szépséget és a hatékonyságot látványos és elismerésre méltó módon.

A kerámia bevonatú verziókon kívül karbon és króm tartalmú variációkat is szemügyre vehet, ahogy a nemesacél, rozsdamentes darabok sem rejtőzhetnek el kíváncsi tekintete elől. Az, hogy az ön számára vajon melyik modell a leginkább megfelelő velőbe vágóan fontos kérdés, ám a választ kizárólag egyedi igényei ismeretében adhatja meg.

 

A kések, késkészletek kenik-vágják a vágást!

 

A szettek közbenjárásával egyszerre több, eltérő paraméterű eszközzel gazdagíthatja konyhai felszereléseinek sorát, de ha csupán egy-egy darabra van szüksége mondjuk pizza szeleteléshez vagy csontozáshoz, akkor külön-külön is akadálytalanul megvásárolhatja a speciálisan egy-egy adott gasztronómiai területre szánt alternatívákat.