OTTHONI SUSHI KÉSZÍTŐ - Nagyon egyszerű a használata!
- Más finomságok készítésére is alkalmas, mint pl. édességek
- Használata egyszerű
Nekünk itt Európa közepén kuriózumnak, különleges, kulináris élménynek számít az, ha a nyelvünkön lévő ízlelőbimbóinkkal fincsi szárított algát és nyers halat vihetünk be táplálék gyanánt a szervezetünkbe. Mindezt rizzsel összekeverve.
Lehet hogy ez első hallásra gusztustalannak tűnik azon gyomor tulajdonosának, aki a húsleveshez és a rántott húshoz van szok(tat)va. De azért gondolkozz el még egyszer a húslevesen, főtt csirkenyak, láb, zúza és máj.
Semmivel sem különb a göngyölített algához képest. Japánban sok a hal, itthon pedig sok a csirke. Und du bist was du isst.
A sushi itthon méregdrága ételnek számít, holott nagyon egyszerű az összetétele, és az ízvilága is csodálatos, és minden hozzávalót itthon is be tudsz szerezni.
Eddig valószínűleg azért nem álltál neki egy remek sushi vacsora elkészítéséhez, mert fogalmad nem volt arról, hogy miként lehet olyan pazar küllemet adni egy sushinak, mint ahogy azt Japánban is csinálják. A megoldás igen egyszerű.
Végy egy otthoni Sushi Készítőt, guglizz egy sushi receptet, szaladj el a boltba (a sorrend kedvedre felcserélhető) és láss hozzá!
Készleten lévő termékeinket akár már másnap átveheted
Vegyél Te is Mindent OLCSÓN
Mint már sok százezer Boldog vásárlónk!
A képek, videók illusztrációk, esetenként eltérhetnek a kézhez kapott terméktől.