FONTOS! Ezt olvasd el, ha minden Akcióértesítő levelünket meg szeretnéd kapni!

Ha feliratkoztál a hírlevelünkre, vélhetően nem szeretnél lemaradni a legújabb, legfrissebb akcióinkról. (Előfordulhat, hogy bizonyos akciókat CSAK hírlevélben küldünk ki!) Amennyiben a szolgáltatód valamilyen okból SPAM-be teszi a leveleinket, úgy ezekről az infókról és lehetőségekről lemaradsz. Lássuk, hogyan tudod ezt elkerülni!

Ha még nem irítkoztál fel, akkor KATTINS IDE!

Gmail

SPAM mappa kikerülése:

A bal oldali menüsorban, mely a Beérkező levelek mappával kezdődik, húzd le az egeret odáig, míg lent a Továbbiakra nem tudsz kattintani. Kattints a továbbikra, így még lejjeb, meg fog jelenni a Spam mappa. Kattinst a Spam mappára. Ha levelünket ebben a mappában találod, akkor a következőt kell tenned. Először is, kijelölöd az adott üzenetet. Ezek után pedig rákattintasz a "Nem spam" gombra, melyet a képen pirossal bekarikáztunk.

Ezzel sikeresen áthelyezted a levelet a beérkező üzenetek közé, amiről visszajelzést is kapsz:

 

PROMÓCIÓK mappa kikerülése:

Ha szeretnéd, hogy minden Akcióértesítő hírlevelünket meg tudd nézni és ne tűnjenek el azok a PROMÓCIÓK mappában, akkor, át tudod helyezni a Beérkező üzeneteid közé, ahová való :) Ezt a követezőképpen teheted meg:

A gmail főoldalán kattints az Promóciók mappára. Jelöld ki a levelet, és az egereddel kezdd el húzni az "Elsődleges" fülre. Amikor fölé húztad a levelet, a fül színe megváltozik (Lásd az alábbi képeket).

Ezzel azonban nincs vége - a gmail megkérdezi majd, hogy a további mailekkel is ez lesz-e a szándékod. Erre válaszul - természetesen :) - az "igen" opcióra kattints:

Ezzel a két trükkel tehát elkerülheted, hogy a gmailben elvesszenek a tőlünk kapott leveleid.