TERMÉKEK

Mások most ezt veszik!

Tanúsítvány

SSL Certificate

Termék részletekHordozható kutya itató, kulacs - Bárhol, bármikor megitathatod kedvencedet!

-64%
Raktárkészlet: VAN
Hordozható kutya itató, kulacs - Bárhol, bármikor megitathatod kedvencedet!
  • Hordozható kutya itató, kulacs - Bárhol, bármikor megitathatod kedvencedet!
  • Hordozható kutya itató, kulacs - Bárhol, bármikor megitathatod kedvencedet!
4 990 Ft
Akció: 1 790 Ft
A készlet erejéig!
Értékelés:
Biztonságos, Utánvétes vásárlás:
fizetés átvételkor!

Hordozható, praktikus kutya kulacs. Egyedi és ötletes tervezésének köszönhetően bárhol, bármikor megitathatod kedvencedet!


Az ivási lehetőség kirándulások, hosszú séták, tréning vagy autózás közben is nélkülözhetetlen a kutyusod számára, bármekkora is legyen!

Sajnos nem mindenütt biztosított a friss víz közvetlen elérhetősége. Ezzel a vízadagolóval egy csapásra megoldódik a probléma. Különleges kialakításának köszönhetően egy mozdulattal megitathatod kedvencedet. Egyszerűen csak nyomd össze a kulacsot és a víz azonnal a tálkában lesz. Különleges kialakításának köszönhetően a fel nem használt víz visszafolyik a kulacsba. Így egy csepp sem folyik ki, tiszta és friss marad! Minden méretű és korú kutya számára ideális! A víz aktiválja kutyája anyagcseréjét és nélkülözhetetlen ásványi anyagokat szolgáltat számára. Kutyád testhőmérséklete szabályozásához is vízre van szüksége. Ezért az idősebb és aktívabb kutyák a mozgás mennyiségének és a levegő hőmérsékletének függvényében folyamatosan igénylik, hogy víz álljon rendelkezésükre. Ha a kutya túl keveset iszik, az helyrehozhatatlan egészségügyi problémákhoz vezethet! Ezért használd Te is mindenhol a Kutyakulacsot!

- 0,5 liter
- Anyaga biztonságos BPA-mentes műagyag

 

 

 


 

Mindig Mindent OLCSÓN, BIZTONSÁGOS UTÁNVÉTES VÁSÁRLÁSSAL 100 % GARANCIÁVAL!

  • Raktárkészlet
    VAN
    Cikkszám
    Holm0458